Home » Bestellen & betalen

BESTELLEN:

Zie je iets leuks dat je graag zou willen hebben, dan kun je een berichtje sturen via het contactformulier.

Artikelen moeten zelf in Vlagtwedde worden opgehaald. Past het artikel niet in je eigen auto en heb je zelf geen aanhanger of busje ter beschikking dan kun je er eventueel eentje huren of  het gewenste meubelstuk laten bezorgen via brenger. nl  

Artikelen niet groter dan een meter bij een meter en niet zwaarder dan 10 kilo kunnen met post. nl worden verzonden. De verzendkosten zijn uiteraard voor je eigen rekening. 

 

RESERVEREN:

Ik reserveer een artikel hooguit 7 dagen. Wil je een artikel langer reserveren, dan vraag ik een aanbetaling van 25% via de bank. 

 

BETALEN:

Als een artikel via de post verzonden moet worden, moet er vooraf worden betaald door middel van een bankoverschrijving. Je bestelling word 5 dagen gereserveerd. Mocht de betaling dan niet binnen zijn, vervalt de bestelling.

Als je een artikel zelf in Vlagtwedde komt ophalen kun je contant afrekenen. Je kunt bij mij niet pinnen.

 

RETOUR:

Artikelen die via de post bezorgd worden kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Mits onbeschadigd en in originele verpakking. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Nadat ik de artikelen in goede staat ontvangen heb, stort ik het geld (inclusief de originele verzendkosten) terug op je rekening. Meubels en andere artikelen die persoonlijk zijn opgehaald of door Nostalgientje.nl aan huis zijn bezorgd kunnen niet worden geretourneerd.

 

Nostalgientje.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en beschadigen van het door jou gekochte artikel tijdens het transport via de post. Wel kan ik je verzekeren dat aan iedere verzending grote zorg word besteed.

 

Als je bij Nostalgientje.nl een bestelling plaatst, ga je akkoord met de betalings- leverings- en retourvoorwaarden.