Home » Bestellen & betalen

BESTELLEN:

Zie je iets leuks dat je graag zou willen hebben, dan kun je een berichtje sturen via het contactformulier.

Vermeld daarin duidelijk je gegevens, om welk artikel het gaat en hoe je het artikel wilt ontvangen. Er zijn 3 mogelijkheden:  1. Per post. (dit geldt alleen voor artikelen tot 10 kilo. de kosten hiervoor zijn: 6.95)  2.  Je komt het artikel zelf ophalen. Dit kan in het streekje Hebrecht, in de gemeente Vlagtwedde. 3. Je laat Nostalgientje.nl een artikel thuis bezorgen. (hiervoor word een onkostenvergoeding berekend aan de hand van het aantal kilometers dat gereden moet worden) Dit kan echter alleen als je in Groningen, Drenthe of Midden - Oost Friesland woont en als het artikel niet hoger en/of breder is dan 1.20.

Woon je verder weg en wil je toch dolgraag dat ene leuke kastje of speelkeukentje hebben, zoek dan even op marktplaats onder 'meubel vervoer'. Er zijn meerdere bedrijven/zzp-ers die zichzelf voor dit soort diensten aanbieden. 

 

RESERVEREN:

Ik reserveer een artikel hooguit 7 dagen. Wil je een artikel langer reserveren, dan vraag ik een aanbetaling van 25% via de bank. 

 

BETALEN:

Als een artikel via de post verzonden moet worden, moet er vooraf worden betaald door middel van een bankoverschrijving. Je bestelling word 5 dagen gereserveerd. Mocht de betaling dan niet binnen zijn, vervalt de bestelling.

Als je een artikel zelf in Vlagtwedde komt ophalen of je laat een artikel door Nostalgientje.nl thuis bezorgen kun je contant afrekenen. Je kunt bij mij niet pinnen.

 

RETOUR:

Artikelen die via de post bezorgd worden kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Mits onbeschadigd en in originele verpakking. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Nadat ik de artikelen in goede staat ontvangen heb, stort ik het geld (inclusief de originele verzendkosten) terug op je rekening. Meubels en andere artikelen die persoonlijk zijn opgehaald of door Nostalgientje.nl aan huis zijn bezorgd kunnen niet worden geretourneerd.

 

Nostalgientje.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en beschadigen van het door jou gekochte artikel tijdens het transport via de post. Wel kan ik je verzekeren dat aan iedere verzending grote zorg word besteed.

 

Als je bij Nostalgientje.nl een bestelling plaatst, ga je akkoord met de betalings- leverings- en retourvoorwaarden.